Srovnání a recenze půjček bez úroků zdarma

30.06.2016 15:20

Srovnání a recenze 1. půjček před výplatou zdarmaBezplatné půjčky, půjčky do výplaty, před výplatou a podobně, které jsou poskytovány bez úroků jsou u lidí velmi oblíbené a v České republice je bezpočet možností půjčit si - ale ne vždy férově. My se zaměřujeme pouze na solidní a ty vám níže srovnáme!

V tomto článku představíme 5 oblíbených půjček, které jsou poskytovány zdarma - jako první půjčka žadatele, který si u dané společnosti ještě nepůjčoval (1. půjčka je tedy zdarma).

 

Japonská půjčka

Japonská půjčka první zdarmaU této půjčky si můžete požádat o 1 až 5 tisíc korun. Standardní splanost je 30 dní. Pokud půjčku vrátite do 12 dní, máte ji zdarma a nic navíc neplatíte (vrátíte to, co jste si půjčili). Informaci o schválení se dozvíte během 60 sekund a peníze můžete očekávat již od 10 minut. Jedná se o produkt společnosti Home Credit. Chcete vědět více, klikněte na podrobné informace o Japonské půjčce.

Výhoda je, že peníze jsou vám schváleny velice rychle a není nutné potvrzení o příjmu (ačkoli byste měli pravidelný příjem správně mít).

Nevýhodou je, že Japonku dostanete zdarma pouze na 14 dní, ale pokud ji potřebujete na celý měsíc, bude vás to stát pouze 33 Kč za každých půjčených tisíc korun (takže při půjčce třeba 2000 Kč zaplatíte navíc jen 66 Kč).

 

BB Půjčka

BB Půjčka 1. zdarma bez úrokůBB Půjčka má prakticky stejné parametry jako ta Japonská - půjčit si můžete 1 až 5 tisíc korun a splatnost je 1 až 30 dní. Tato půjčka má ale svou výhodu i nevýhodu. 

Výhodou je, že dostanete až 5000 Kč na 30 dní zdarma (pokud je to vaše první BB Půjčka). 

Nevýhoda spočívá v tom, že je podmínkou pravidelný příjem (jakýkoli - zaměstnanec, OSVČ, mateřská, důchod, ...).

 

CreditOn půjčka

CreditOn půjčka 1. zdarma a bez úroků recenzePůjčku máte až do 8 tisíc zdarma, pokud je od společnosti CreditOn vaší první a to na celých 30 dní. Peníze můžete mít převodem na účtu již za 15 minut od schválení.

Výhoda půjčky spočívá v tom, že ji mohou získat již osoby od 18 let.

Nevýhoda je ta, že CreditOn požaduje minimální příjem 6000 Kč měsíčně.

 

Zaplo půjčka

Zaplo.cz 1. půjčka zdarma a bez úrokuZnámá společnost Zaplo, kterou lidé znají z telvizní reklamy s Láďou Hruškou má dopodobné podmínky, jako CreditOn - půjčit si zdarma můžete až na 30 dní do 8000 Kč.

Výhoda Zapla je ta, že půjčuje od 18 let a nepožaduje potvrzení o příjmu.

Nevýhoda je kotrola registrů  a tedy požadavek na bezdlužnost. To ale není striktní požadavek a i s negativní platební historií může být půjčka poskytnuta. Záleží na vyhodnocení.

 

Ferratum

Ferratum půjčka bez úroku 1. zdarmaFerratum má druhou nejvyšší částku k půjčení zdarma a bez poplatků - až 10 000 Kč se splatností do 30 dní. Ferratum je průkopníkem malých online půjček před výplatou zdarma a v ČR je poskytuje již několik let.

Výhoda je, že si můžete 1. půjčku vzít až 10 tisíc korun bez prokazování příjmu či kontroly registrů.

Nevýhoda je ta, že Ferratum má o něco automatické přísnější schvalování a půjčit si je možné až od 21 let. 

 

Home Credit

Home Credit 1. půjčka zdarma a bez uroku na měsícHome Credit neposkytuje malé půjčky a je si u nich možné požádat o 10 000 - 200 000 Kč. Pokud půjčku do měsíce vrátíte/splatíte, nebude vás nic stát a byla tak zdarma. Pokud ji potřebuejte na dleší čas, můžete si půjčit až na 7 let za úrok od 9,9 %. 

Výhoda půjčky Home Credit je, že si můžete půjčit až 200 000 Kč na měsíc zdarma. To je nevíce ze všech.

Nevýhodou je nízká schvalovatelnost, vzhledm k výši možné půjčky a delší vyřizování (peníze až po několika dnech) či pravidelný příjem.

 

Závěrem

Jak je možné vidět z výpisu bezplatných půjček zdarma, všechny jsou poskytovány nebankovními společnostmi. První půjčku zdarma, neposkytuje žádná banka a ani se k tomu pravděpodoně nechystá. 

U těchto společností se nemusíte bát podvodu, ale nezapomeňte, že je nutné včas splatit (do stanoveného termínu) půjčenou částku. Pokud se tak nestane, přijdete o výhodu půjčky zdarma a budete platit za prodloužení, resp. pozdní splátku.

Zpět

 

Najdete nás na sítích...

 Pujcek.cz na YouTube.com  Pujcek.cz na Facebooku  Pujcek.cz na Twitter

QR kód Pujcek.cz - Porovnání půjček online

ČNB: Regulované subjekty

telefon: 910 120 922
(telefonické spojení neslouží pro sjednávání ani dotazy k produktům)
 
Pujcek.cz - Srovnávání půjček:
Po—pá: Online 24 hodin
So—ne: Online 24 hodin
Svátky: Online 24 hodin

Anketa

Půjčíte si online?

Celkový počet hlasů: 1625

Dbáme na Vaši bezpečnost

Zabezpečení DNSSEC SSL certyfikace Let´s Encrypt GDPR - zabezpečení osobních údajů

© 2012-2023 Všechna práva vyhrazena. Stránky obsahují reklamní sdělení. Provozovatel neposkytuje ani nezprostředkovává žádný z produktů. Vždy zkontrolujte aktuálnost informací u poskytovatelů. Využíváme cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode