Zonky: Získejte volno od splácení půjčky až na 2 měsíce každý rok

14.06.2023 09:51

Flexibilní možnost volna při splácení půjčky

Od splácení půjčky Zonky si můžete vzít každý kalendářní rok až na 2 měsíce volno. Ano, na celé dva měsíce. Je pouze na vás, zda si je vezmete za sebou nebo si je rozdělíte během roku. Celkově tak můžete odpočívat až 12 měsíců během celé doby trvání půjčky. A navíc si o splátkové volno můžete snadno požádat ve svém Zonky profilu, stačí se podívat do detailů půjčky. To je opravdu skvělé, že ano?

Pojistění během splátkového volna

Další skvělou zprávou je, že pokud jste si sjednali pojištění schopnosti splácet u půjčky, budete během volna bezplatně pojištěni. Vaše půjčka zůstane pojištěna, i když vy nemusíte platit žádné splátky. Takže se můžete naprosto uvolnit. Jen nezapomeňte, že pokud máte více půjček od Zonky, splátkové volno si musíte vzít u každé zvlášť.

Kdy můžete využít splátkového volna?

Samozřejmě, služba Splátkové volno má také několik podmínek. Nejprve si ho můžete vzít až po zaplacení první splátky. Zároveň je třeba to udělat v jiný den než je termín splatnosti pravidelné splátky a nemůžete si odložit splátku, která je již uhrazena, i kdyby to bylo jen částečně. Během volna není možné změnit datum splátky u půjčky. 

Mějte také na paměti, že pokud si vyžádáte 2 měsíce volna před Vánoci, nemůžete ihned v lednu odložit další splátku. Je třeba mezitím zaplatit alespoň jednu splátku včas.

A konečně, je důležité vědět, že splátkové volno platí pouze pro půjčky sjednané od 23. 5. 2023 a nelze je schválit pro splátky, které již odkládáte díky Zonky záchranné vestě.

Zpět

Anketa

Splácíte včas?

Celkový počet hlasů: 23

Články

 

Najdete nás na sítích...

 Pujcek.cz na YouTube.com  Pujcek.cz na Facebooku  Pujcek.cz na Twitter

QR kód Pujcek.cz - Porovnání půjček online

ČNB: Regulované subjekty

telefon: 910 120 922
(telefonické spojení neslouží pro sjednávání ani dotazy k produktům)
 
Pujcek.cz - Srovnávání půjček:
Po—pá: Online 24 hodin
So—ne: Online 24 hodin
Svátky: Online 24 hodin

Anketa

Půjčíte si online?

Celkový počet hlasů: 2143

Dbáme na Vaši bezpečnost

Zabezpečení DNSSEC SSL certyfikace Let´s Encrypt GDPR - zabezpečení osobních údajů

© 2012-2023 Všechna práva vyhrazena. Stránky obsahují reklamní sdělení. Provozovatel neposkytuje ani nezprostředkovává žádný z produktů. Vždy zkontrolujte aktuálnost informací u poskytovatelů. Využíváme cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode