Půjčka na šetrné bydlení od Zonky s garantovanou sazbou 5,99 %

13.11.2023 14:56

Zonky půjčka na šetrné bydlení 

Zonky, přední poskytovatel půjček, přináší na trh inovativní produkt zaměřený na podporu ekologických iniciativ v domácnostech - Půjčku na šetrné bydlení. Tato nová půjčka umožňuje klientům financovat a realizovat ekologická opatření pro své domovy, a to s pevnou úrokovou sazbou 5,99 % ročně, dostupnou pro všechny klienty.

S půjčkou na šetrné bydlení od Zonky mají klienti širokou škálu možností pro zlepšení energetické účinnosti a udržitelnosti svých domovů. Mezi projekty, na které si mohou půjčit, patří například pořízení tepelného čerpadla, instalace fotovoltaické elektrárny, zateplení domu, včetně výměny oken a vstupních dveří, vytvoření zelené střechy, instalace větrání s rekuperací, nabíjecí stanice na elektromobil, venkovní stínící technika, a mnoho dalších.

Proces získání této šetrné půjčky je jednoduchý a rychlý. Klienti pouze vyplní online žádost, která je k dispozici z pohodlí domova. Po vyplnění žádosti obdrží klienti rychlou odpověď a předběžnou nabídku. Následně stačí poslat doklady o účelu půjčky, a během 90 dnů klienti mohou potvrdit, že chtějí peníze poslat. Po ověření a schválení obdrží klienti finální nabídku k podpisu a peníze jsou převedeny na jejich účet.

Zonky klade důraz na flexibilitu a osobní přizpůsobení potřebám klientů. Kromě pevné úrokové sazby nabízí možnost měnit datum splátek podle individuálních potřeb. Mimo to poskytuje klientům další výhody, jako jsou mimořádné splátky zdarma, předčasné splacení bez poplatků, splátkové volno na 2 měsíce v roce a schopnost změnit den splátky.

Nejenže můžete investovat do ekologických technologií pro váš domov, ale zároveň využijete výhodného úroku a flexibilních podmínek splácení. Přijměte výzvu ke zlepšení energetické efektivity vašeho bydlení s touto inovativní půjčkou od Zonky.

Zpět

 

Najdete nás na sítích...

 Pujcek.cz na YouTube.com  Pujcek.cz na Facebooku  Pujcek.cz na Twitter

QR kód Pujcek.cz - Porovnání půjček online

ČNB: Regulované subjekty

telefon: 910 120 922
(telefonické spojení neslouží pro sjednávání ani dotazy k produktům)
 
Pujcek.cz - Srovnávání půjček:
Po—pá: Online 24 hodin
So—ne: Online 24 hodin
Svátky: Online 24 hodin

Anketa

Půjčíte si online?

Celkový počet hlasů: 2143

Dbáme na Vaši bezpečnost

Zabezpečení DNSSEC SSL certyfikace Let´s Encrypt GDPR - zabezpečení osobních údajů

© 2012-2023 Všechna práva vyhrazena. Stránky obsahují reklamní sdělení. Provozovatel neposkytuje ani nezprostředkovává žádný z produktů. Vždy zkontrolujte aktuálnost informací u poskytovatelů. Využíváme cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode