Kamali nahrazuje Japonskou půjčku

26.01.2017 13:13

Od 1. února 2017 nahrazuje Japonskou půjčku Kamali. Změna názvu je prvním krokem v celkovém rebrandingu a konceptu univerzálnosti půjčky. S Kamali  přichází i nové unikání služby, zlepšující bezpečnost a celkově parametry.

Změnou názvu natala také šance uspět na zahraničních trzích, kam má v plánu Kamali expandovat.

Kamali, dříve Japonská půjčka

V čem nastávají změny

  • odložení i rozložení splátek do více měsíců,
  • nová služba Bezpečná splátka (odklad splátky o 30 dní) v případě hospitalizace, požáru v domácnosti i při ztrátě zaměstnání,
  • splacení půjčky jednorázově nebo až v 10 splátkách,
  • pokud na splátku dlužník nemá na splátku, musí odeslat alespoň 1 Kč a odložit termín o 30 dní (zpoplatněno 79 Kč za každých půjčených 1000 Kč) – toto je možné využít maximálně 2x.

Dobré podmínky zůstávají. Žadatelé si mohou prvně půjčit 1 až 10 tisíc korun. Pokud žádají po druhé (již si jednou půjčili a splatili) mohou si požádat až o 20.000 Kč. Každých půjčených 1.000 Kč je zpoplatněno 33 Kč za 30 dní.

 

Závěrem

Kamali se od Japonské půjčky posunulo více k zodpovědnému a bezpečnému půjčování. Klientům vychází vstříc se splácením, pokud se dostanou do nesnází a nepříznivých životních situací.

Jediná nevýhoda nové služby Bezpečná splátka je pouze v tom, že je nutné si ji sjednat předem, již při žádosti o půjčku. Je také zpoplatněna částkou 199 Kč. To z ní dělá jakousi formu pojištění.

Kamali patří do rodiny společnosti Home Credit a.s., která byla založena již v roce 1997 a řadí se mezi přední poskytovatle financování v ČR.

Zpět

Články

 

Najdete nás na sítích...

 Pujcek.cz na YouTube.com  Pujcek.cz na Facebooku  Pujcek.cz na Twitter

QR kód Pujcek.cz - Porovnání půjček online

ČNB: Regulované subjekty

telefon: 910 120 922
(telefonické spojení neslouží pro sjednávání ani dotazy k produktům)
 
Pujcek.cz - Srovnávání půjček:
Po—pá: Online 24 hodin
So—ne: Online 24 hodin
Svátky: Online 24 hodin

Anketa

Půjčíte si online?

Celkový počet hlasů: 2090

Dbáme na Vaši bezpečnost

Zabezpečení DNSSEC SSL certyfikace Let´s Encrypt GDPR - zabezpečení osobních údajů

© 2012-2023 Všechna práva vyhrazena. Stránky obsahují reklamní sdělení. Provozovatel neposkytuje ani nezprostředkovává žádný z produktů. Vždy zkontrolujte aktuálnost informací u poskytovatelů. Využíváme cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode