Jak vtipně darovat peníze: 18 tipů

03.03.2023 12:39

Jak vtipně darovat peníze třeba k narozeninám

Pokud hledáte originální způsob, jak darovat peníze, máme pro vás několik skvělých tipů. Darování peněz nemusí být nudné a stereotypní, naopak, může být velmi zábavné a originální.

Věnovat peníze jako dárek může být někdy složité a bez nápadu. Obdarování svých blízkých nebo známých penězi je však velmi praktické a může jim poskytnout možnost, aby si koupili cokoliv, co si přejí. Pokud nevíte, jak originálně darovat peníze, máme pro vás pár tipů.

 

Darujte peníze v krabici od pizzy 

Jestliže chcete vtipně darovat peníze, můžete je schovat do krabice od pizzy. Tento trik je velmi snadný, ale zábavný. Stačí koupit obyčejnou pizzu a uvnitř krabice umístit peníze. Vyhledávání peněz v pizzové krabici může být pro obdarovaného příjemným překvapením.

Použijte lahev od vína 

Druhým originálním způsobem, jak darovat peníze, může být použití lahve od vína. Peníze stačí složit a vložit do lahve, kterou můžete ozdobit barevnou stužkou a vzkazem pro obdarovaného. Tento tip může být ideální pro všechny milovníky vína.

Schovat peníze do balónku 

Tento trik může být nejen vtipný, ale i vizuálně atraktivní. Stačí si koupit balónky a do jednoho (nebo i více) z nich vložit peníze. Obdarovaný bude muset balónek nafouknout, aby zjistil, co v něm je. Tento způsob darování peněz je ideální pro oslavy narozenin nebo jiných oslav.

Použijte strom

Posledním způsobem, jak vtipně darovat peníze, může být použití peněžního stromu. Stačí si koupit stromek (nebo udělat z velké větve) a na jeho větve zavěsit složené bankovky. Tento trik je velmi dekorativní a může sloužit jako ozdoba domu.

Kreativní balení

Sbalení peněz do obyčejné obálky je sice rychlé a snadné, ale není příliš originální. Místo toho můžete zkusit něco kreativnějšího. Například sbalte peníze do malého květináče a ozdobte ho umělými květinami. Nebo sbalte peníze do kusu látky a vytvořte z něj zajímavý origami tvar.

Darujte peníze ve formě skládačky

Další možností, jak vtipně darovat peníze, je vytvořit z nich skládačku. Stačí vystřihnout papír na menší čtverečky a na každém z nich napsat částku. Pak skládačku složte a dejte ji jako dárek. Příjemce musí skládačku rozložit, aby získal celou částku.

Skryté peníze pro lovce pokladů

Jedním z nejzábavnějších způsobů, jak darovat peníze, je je skrýt. Můžete je například umístit do balíčku žvýkaček nebo dovnitř dortu (zabalné např. v igelitovém pytlíku). Nebo můžete vytvořit stopu pomocí zapečetěných obálek s nápovědami a nakonec v posledním balíčku bude finanční dárek. 

Pro ty, kteří hledají zábavnější způsob, jak darovat peníze, může být "lovec pokladů" tou správnou volbou. Vytvořte mapu a umístěte na ni různé zastávky, které povedou k finálnímu místu, kde se nacházejí peníze. Zastávky mohou být spojeny s výzvami nebo hádankami, které musí být vyřešeny, aby se mohlo pokračovat dál. Tento způsob darování peněz bude rozhodně nezapomenutelným zážitkem.

Vtipné vzkazy

Další způsob, jak darovat peníze, je napsat vtipnou zprávu. Například, pokud darujete peníze na cestování, můžete napsat "tady je trochu paliva pro tvoje další dobrodružství". 

 

Bonus: dalších 13 tipů darování peněz

Tip Popis
V mincích Zabalte peníze do malých pytlíků s mincemi a nechte obdarovaného všechno počítat.
V hračce Vložte peníze do krabice s oblíbenou hračkou. Obdarovaný se bude muset snažit hračku otevřít, než najde peníze uvnitř.
V puzzle Vytvořte puzzle z fotky a vložte do něj peníze. Obdarovaný si musí složit puzzle, aby je našel.
V písku Nalijte peníze do krabice s pískem. Obdarovaný se bude muset snažit je najít.
V knize Vložte peníze do knihy a označte stránku, na které jsou.
V balónku Nafukujte balón a vložte do něj peníze. Obdarovaný musí balón prasknout, aby je získal.
V krabičce s návodem Vytvořte krabičku s návodem na získání peněz. Například "otevřete krabičku, najděte klíč, otevřete další krabičku, až najdete peníze."
V nečekané krabičce Vytvořte krabičku, která se zdá nemožná k otevření. Po zdolání budou uvnitř peníze!
V pytlíku s konfety Nalijte peníze do pytlíku s konfetami a nechte obdarovaného hledat.
V květináči Vložte peníze do květináče se zeminou a nechte koukat malý kousek pytlíku, v kterém budou peníze. Obdarovaný bude zvědavý a povytažením jej vytáhne.
Použijte kreativní obal Můžete dát peníze v různých kreativních obalech, jako je například starý mobilní telefon, košík plný ovoce nebo místo obyčejného obalu použijte malý hrad nebo jinou stavbu.
Vytvořte malou záhadu Pokud vaše dárek obsahuje více peněz, můžete je rozdělit do několika částí a umístit je do různých krabiček, které budou vypadat jako stavebnice. Takový dárek zajistí mnoho zábavy a napětí, než se všechny části zcela odkryjí.
Zabalte peníze do květin Pokud jde o dárek pro ženu, můžete si vytvořit kytici z peněz a umístit do ní různé květiny. Takový dárek zaručeně potěší a zanechá nezapomenutelné vzpomínky.

 

Doufáme, že vám naše tipy pomohou najít originální způsob, jak darovat peníze :-)

Zpět

Anketa

Dáváte peníze darem?

Celkový počet hlasů: 36

 

Najdete nás na sítích...

 Pujcek.cz na YouTube.com  Pujcek.cz na Facebooku  Pujcek.cz na Twitter

QR kód Pujcek.cz - Porovnání půjček online

ČNB: Regulované subjekty

telefon: 910 120 922
(telefonické spojení neslouží pro sjednávání ani dotazy k produktům)
 
Pujcek.cz - Srovnávání půjček:
Po—pá: Online 24 hodin
So—ne: Online 24 hodin
Svátky: Online 24 hodin

Anketa

Půjčíte si online?

Celkový počet hlasů: 1700

Dbáme na Vaši bezpečnost

Zabezpečení DNSSEC SSL certyfikace Let´s Encrypt GDPR - zabezpečení osobních údajů

© 2012-2023 Všechna práva vyhrazena. Stránky obsahují reklamní sdělení. Provozovatel neposkytuje ani nezprostředkovává žádný z produktů. Vždy zkontrolujte aktuálnost informací u poskytovatelů. Využíváme cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode