Bavič FattyPillow má exekuci přes 33 milionů

06.09.2016 14:45

Exekuční příkaz a obstavení účtu potkalo populárního baviče Karla Siváka, který vystupuje pod přezdívkou FattyPillow a má svůj kanál na YouTube, kde jej odebírají statisíce lidí.

"Dámy a pánové, já vám radím, zakopte si raději za barákem do písku, ty vole, pár litrů, kdyby se vám to náhodou stalo..", říká Sivák ve svém videu

FattyPillow a exekuce na miliony

Autor: Martin Sedláček – Martin Sedláček, CC BY-SA 4.0

Od Policie České republiky dostal exekuční příkaz ve výši 33 333 333 Kč a okamžité obsavení účtu. Takovéto překvapení zjistil po té, co ráno vstal a šel běžně zkontrolovat účet, vedený u České spořitelny.

FattyPillow se podivuje nad tím, jak je možné, aby mu policejní orgány zablokavali bankovní účet i s jeho penězi, aniž by o tom předtím dostal jakoukoli zmínku. 

Jak to všechno bylo a co se stalo

Celý příběh se točí okolo údajného zneužití peněz k platební karty, z které dostal peníze právě FattyPillow, a která byla nahlášena jako ukradená. Proč mu ale byl vystaven exekuční příkaz a je mu obstavován účet? Proč mu police telefonicky sdělila, že se jedná o 17 tisíc korun, ale od České spořitelny má doklad se sumou přes 33 milionů korun? Celý příběh si můžete pustit ve videu.

Závěrem

Zablokování účtu, bez předchozího upozornění policie činní z důvodu, aby nedocházelo k vybrání peněz z účtů a bylo tak z čeho plnit vůči poškozeným. Otázkou je, jestli je toto právě jeho případ a vůbec, jestli je možné Karla Siváka považovat za osobu, která údajně zpronevěřila peníze. Jak trefně poukazuje "Až si koupíte televizu, tak jí za rok běžte vrátit, že vám někdo ukrat kartu a koupil vám ji do baráku...". Pokládá si také otázku, proč neřeší policie onoho údajného zloděje, ale jeho.

Sivák se rozčiluje a ptá se: "Já za to mám pikat? Já za to mám mít problémy?... Jsem jako nějaký kriminálník, který má exekuci. Je to vůbec normální, má to takhle fungovat?"

FattyPillow má podezření, že ho chtěl někdo dostat do nepříjemné situace, nebo se dotyčnému zželelo darovaných peněz na podporu baviče a chtěl je vráti zpět a udělal to tímto podvodným způsobem.

Karel Sivák, již ten den jednal s právníkem a zvažuje obranu právní cestou.

Zpět

Anketa

Měl by se bavič právně bránit?

Celkový počet hlasů: 833

 

Najdete nás na sítích...

 Pujcek.cz na YouTube.com  Pujcek.cz na Facebooku  Pujcek.cz na Twitter

QR kód Pujcek.cz - Porovnání půjček online

ČNB: Regulované subjekty

telefon: 910 120 922
(telefonické spojení neslouží pro sjednávání ani dotazy k produktům)
 
Pujcek.cz - Srovnávání půjček:
Po—pá: Online 24 hodin
So—ne: Online 24 hodin
Svátky: Online 24 hodin

Anketa

Půjčíte si online?

Celkový počet hlasů: 2143

Dbáme na Vaši bezpečnost

Zabezpečení DNSSEC SSL certyfikace Let´s Encrypt GDPR - zabezpečení osobních údajů

© 2012-2023 Všechna práva vyhrazena. Stránky obsahují reklamní sdělení. Provozovatel neposkytuje ani nezprostředkovává žádný z produktů. Vždy zkontrolujte aktuálnost informací u poskytovatelů. Využíváme cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode