Srovnání Benefi vs. Zonky půjčky

03.07.2016 17:59

Benefi vs. ZonkyPlatforma takzvaných P2P půjček není v České republice novinkou. K rozmachu došlo v roce 2015, kdy na trh poskytování půjček přichází firmy Benefi a.s. a Zonky s.r.o.

 

Porovnání paramentrů

Rozdíly v základních parametrech nacházíme pouze ve výši půjčky, úrokové sazbě a délce splatnosti. Ostatní parametry zůstávají pro obě společnosti stejné.

Benefi srovnání se ZonkyBenefi půjčka začíná na úročení 6% ročně a půjčit si je možné 10 až 250 tisíc Kč po dobu 6 až 60 měsíců.

Zonky srovnání s BenefiZonky půjčka startuje úročení na 3,99% ročně a půjčit si je možné 20 až 500 tisíc korun po dobu půl roku až sedmi let.

 

Půjčka  Max.Kč Úrok od 1. zdarma Na cokoliv Bez ručení Bez příjmu Bez registru
Benefi 250.000 6%
Zonky 500.000 3,99%

 

Hodnocení

Obě P2P půjčky vypadají skoro stejně. Liší se ale ještě v jedné věci. Zonky má, oproti Benefi, přísnější podmínky ke schválení žádosti o půjčku a v jejich hodnocení bonity prochází širší škálu faktorů (od koníčků až chování na sociálních sítí). Benefi má poměrně standardní risk managment a rizikovější klienti zde mají větší šanci. Tyto věci platí obecně a může být případ, kdy u Benefi klient šanci nedostane a u Zonky dostane.

Nejedná se určitě o žádný podvod a a nemusíte se bát vyplnit nezávaznou žádost u těchto společností. O spokojenosti se můžete přesvědčit ze zkušenosti řady klientů třeba na sociálních sítích.

 

Představení společností

Obě dvě společnosti jsou české. Mají české vlastníky a podnikají se sídlem v ČR. Za Zonky s.r.o. stojí PPF, nejbohatšího Čecha Petra Kellnera a Benefi a.s. řídí Pavel Matoušek, známí prodejem svých projektů (např. AAAPoptavka) společnosti MAFRA.
 

Zpět

 

Najdete nás na sítích...

 Pujcek.cz na YouTube.com  Pujcek.cz na Facebooku  Pujcek.cz na Twitter

QR kód Pujcek.cz - Porovnání půjček online

ČNB: Regulované subjekty

telefon: 910 120 922
(telefonické spojení neslouží pro sjednávání ani dotazy k produktům)
 
Pujcek.cz - Srovnávání půjček:
Po—pá: Online 24 hodin
So—ne: Online 24 hodin
Svátky: Online 24 hodin

Anketa

Půjčíte si online?

Celkový počet hlasů: 1700

Dbáme na Vaši bezpečnost

Zabezpečení DNSSEC SSL certyfikace Let´s Encrypt GDPR - zabezpečení osobních údajů

© 2012-2023 Všechna práva vyhrazena. Stránky obsahují reklamní sdělení. Provozovatel neposkytuje ani nezprostředkovává žádný z produktů. Vždy zkontrolujte aktuálnost informací u poskytovatelů. Využíváme cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode